Kapusuz'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

Yazıcarşı’da bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapmak üzere Çorum’a gelen Salih Kapusuz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün 30 Mart’ta oylarını artırarak, tekrar başkanlık görevine seçileceğini söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un Belediye’yi ziyaretinde TBMM İdare Amiri-AK Parti Milletvekili Salim Uslu ve Cahit Bağcı, İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Eski milletvekili Ahmet Aydoğmuş, Belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri de hazır bulundu.

Belediye Başkan Muzaffer Külcü’nın başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Kapusuz, Külcü’nün yeni dönem projelerini incelediğini ve Çorum’a çağ atlatacak projeler olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü, Kapusuz'a cam vazo hediye etti.

: Word Dosyası Olarak İndir

Diğer