Başkan Aşgın koltuğunu minik başkanlara devretti

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gelenek değişmedi. Bayramlarını kutlamaya hazırlanan çocuklar Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın makam koltuğuna oturdu. Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Eymen Yazıcı ve Buğlem Şahin belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerini arayarak talimatlarını ilettiler.

“Parklarda 23 Nisan’a özel temizlik yapılsın”

23 Nisan’ın çocuk başkanlarından Eymen, Belediye Başkan Yardımcımız Zübeyir Tuncel’i arayarak şehrin tüm parklarının ve oyun alanlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel temizlenmesi talimatını verdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak’ı arayan Küçük Başkan Eymen, Cumhuriyet Ortaokuluna kale ve spor malzemesi yardımı yapılması yönünde talimat verdi.

“Çorum’un temizliğine kadın eli değdiği belli”

Başkanlık koltuğuna oturan diğer küçük başkan Buğlem de evden gelirken şehrin ne kadar temiz olduğuna dikkat ettiğini belirterek Temizlik İşleri Müdürü Tuğçe Ünal’ı arayarak yeni görevi nedeniyle tebrik etti ve “Şehre kadın eli değdiği belli oldu. Böyle devam edin” diyerek işlerinde kolaylıklar diledi.

Çocuk başkanlar, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a sürekli kendilerine destek olduğunu ifade ederek bugün koltuğunu kendilerine verdiği için teşekkür ettiler. Başkan Aşgın, çocuk başkanlara çeşitli hediyeler verdi.

22 Nisan 2022