Çorum Belediyesi’nde elektronik belediyecilik dönemi başlıyor

Çorum Belediyesinde, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Projesi olan e-Belediye sistemine geçiş toplantısı yapıldı.

Çorum Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye birim müdürleri ve yazışmalardan sorumlu birim personelleri katıldı. Toplantıda, e-Belediyecilik ile ilgili ön bilgilendirme yapıldı. Çorum Belediyesinin e-Belediyecilik hizmetlerini kullanmaya başlamasıyla birlikte bütün yazışmaların İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan EBYS platformu üzerinden elektronik olarak yapılacağı açıklandı.

Personele verilecek EBYS eğitimi Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından birlikte verilecek.

28 Eylül 2018