Erasmus Misafirleri Çorum’dan Mutlu Ayrılıyor

Erasmus+ programı okullar arası değişim ortaklıkları projesi kapsamında 4 ülkeden Çorum’a gelen öğretmen ve öğrenciler için veda etkinliği gerçekleştirildi.

Çorum Bahçelievler Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen veda etkinliğine Çorum Belediyesi de destek verdi. Okul bahçesinde düzenlenen programda Çorum Belediyesi mehteran ekibi gösteri sunarken, Çorum Belediyesi mobil ikram aracı ile öğrencilere ve davetlilere ikramlarda bulunuldu. Veda etkinliğine Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da eşi Feyza Aşgın ile birlikte katıldı.

İspanya, Romanya, Polonya ve Yunanistan’dan öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı program sonunda davetlilere gözleme ikram edildi. Yemek sırasında konuk öğrenciler müzik dinletisi sundu.

Bahçelevler Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Esen Demirbaş, 5 ülkenin ortak yürüttüğü projeye ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.  Demirbaş, “Bu projeyle ilgili yaptığımız etkinliklerde bize destek veren Çorum Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz.” dedi.

14 Mayıs 2022