Hoş geldin bebek uygulamasında 8 bin 961 aileye ulaşıldı

Sosyal belediyecilikte örnek alınan hizmetleri hayata geçiren Belediyemiz, Hoş Geldin Bebek uygulaması ile ulaştığı 8 bin 961 ailenin sevincine ortak oldu.

Uygulamaya koyduğu hizmetlerle örnek alınan belediye olan Belediyemiz gönüllere dokuna hizmetlerle Çorumluların yüzünde tebessüm oluşturuyor. Belediye ekipleri Nüfus Müdürlüğünden aldıkları veriler doğrultusunda bebek sahibi olan ailelere ziyarete giderek içerisinde battaniye olan çantalardan hediye ediyor ve göz aydınlığı diliyor

Belediyeciliği doğumdan başlayan bir süreç olarak nitelendiren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Doğumdan sonra çalışama arkadaşlarımız gidip aileyi ziyaret ediyor. Bu ziyaretlere çoğu zaman eşim de bizzat katılıyor. Aileye bebeğinin vatana, millete hayırlı bir evlat olması temennilerini iletiyorlar ve bizlerden de selam götürüyorlar. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar 8 bin 961 aileye Hoş Geldin Bebek kapsamında ziyarette bulunduk. Bizim inancımıza göre her bebek rızkıyla gelir, gözünü Çorum’da açan her yavrumuz ailesine olduğu gibi şehrimize de rızık ve bereketiyle geliyor. Rabbim tüm yavrularımıza hayırlı uzun ömürler ihsan etsin. Ailelerine mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin” dedi.

16 Haziran 2022