‘Türk Sanat Müziği Gecesi’ne Yoğun İlgi

Belediyemizin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Yıldırım Bekçi ve Esra Turan’la ‘Türk Sanat Müziği Gecesi’ Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziğinden seçkin eserlerin seslendirildiği konser, sanatseverlerin beğenisini topladı.

Şubat ayında kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam eden Belediyemiz, ‘Türk Sanat Müziği Gecesi’ ile müzikseverleri buluşturdu. Gecede Banu Kocuk, Esra Turan ve usta isim Yıldırım Bekçi birbirinden güzel eserler seslendirdi. Sanatseverler de büyük bir coşkuyla seslendirilen eserlere eşlik etti. Konseri, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcılarımız Zübeyir Tuncel ve Turhan Candan da izledi. Konser Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Konser sonunda Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yıldırım Bekçi ve solistlere çiçek takdim etti.

22 Şubat 2022