19°C kapalı

Çalışma başlangıcı: 25 Şubat 2023 Cumartesi - 07:00

Tahmini bitiş zamanı: 25 Şubat 2023 Cumartesi - 13:00

Tahmini çalışma süresi: 6 saat

Kesinti nedeni: Değerli Abonemiz; Bölgenizde ani oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yapılmış olup, arızanın bir an önce giderilebilmesi için ekiplerimiz çalışmaktadır, arıza giderilince sular verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Etkilenen yerler: Selçuk cadde ve sokaklar , Köprübaşı cadde ve sokaklar

Bilgilendirme

Arızaların onarılması sonrasında arızanın büyüklüğüne göre depo seviyelerinin ve su isale hatlarındaki basıncın istenilen seviyeye gelmesinde gecikmeler yaşanmakta, kullanım yoğunluğu sebebiyle de suyun hanelere ve iş yerlerine ulaşması arızanın bitiş saatinden farklılık gösterebilmektedir. Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ederiz.

İlgili Müdürlük

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü

Kunduzhan Mahallesi, Farabi Caddesi, No: 22, Çorum Belediyesi Hizmet Binası C Blok, Kat: 2