14°C az bulutlu

14°C az bulutlu

Belediyemize en çok iş için talep geliyor

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz tarafından vatandaşların sorunlarının dinlenerek çözüm yollarının aranması amacıyla başlatılan Halk Günü Toplantısı`nda her hafta olduğu gibi bu hafta da iş taleplerinde yoğunluk devam etti.
Belediye başkan yardımcısı Zeki Gül yönetiminde yapılan Halk Günü Toplantısı`na katılan 6 kişiden 4`ü iş talebinde bulunurken, bir kişi bağlara giden yolun yapılması, bir kişi de maddi yardım talebinde bulundu.
Toplantı öncesinde geçen hafta yapılan toplantıda gelen istekleri değerlendiren Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 2 kişiye odun ve gıda gönderildiğini, iş isteyen iki kişinin taleplerinin not alındığını, bir kişinin ise imarla ilgili sorunu hakkında yönlendirmede bulunduklarını söyledi.