Belediyespor şampiyonluk için gün sayıyor

23 Ocak 2010 Cumartesi

İlimiz 1.Amatör Küme Futbol Liginde başarılı bir sezon geçiren Belediyespor artık şampiyonluğa çok yakın. Bu sezon güçlü bir kadro oluşturup fırtına gibi esen Belediyespor`un bu hafta ki rakibi yine ligin güçlü ekiplerinden Alaca Belediyespor olacak. İlk yarıda rakibi Alaca Belediyespor`u 7-1 gibi farklı bir skorla alt eden Belediyespor da hedef yine galibiyet. Çorum Belediyespor ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakipleri Alaca Belediyespor ve Çimentospor`un 6 puan önünde lider olarak yer alıyor. Ayrıca nağmağlup unvanına sahip tek takım konumunda bulunan Belediyespor bu unvanı ile çıktığı maçları da zevkli ve çekişmeli geçiyor. Belediyespor`un bir başka özelliği de bu sezon oynadığı maçlarda bugüne kadar hiç kırmızı kart görmemesi. Mavi beyazlılar bu özelliği ile Fair Play örneği sergileyerek hem başarının hem de centilmenliğin bir arada götürülebileceği en güzel şekilde ortaya koyuyor.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Cumartesi günü saat 14:00 da 1 nolu dış sahada oynanacak Çorum Belediyespor- Alaca Belediyespor arasında oynanacak maça tüm futbol severleri ve Çorum belediyesi çalışanlarını davet etti. Belediyespor`un bu sezon başarılı bir grafik çizdiğini hatırlatan Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Belediye olarak Sosyal bir faaliyet olan spor`a çok önem verdiklerini başarılı takım ve sporcuları her zaman desteklediklerini bununda en iyi örneğinin de Belediyespor futbol takımının olduğunu söyledi. Zeki Gül, hedeflerinin Çorum`a Çorumspor`un dışında bir profesyonel futbol takımı daha kazandırmak olduğunu belirterek ” Bu durum hem Çorum futbolu hem de Çorumspor içinde çok iyi olacaktır”; dedi. Çorumspor`da oynama fırsatı bulamayan Çorumlu futbolcuların 3.lig`de bir takımda oynama fırsatı bulacak olmasının önemine değinen Gül, bu takımın aynı zamanda Çorumspor`un alt yapısını da oluşturabileceğini kaydetti.