12°C kapalı

12°C kapalı

Çorum Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya destek

21 Mart 2023 Salı

Çorum Belediyesi ekipleri, deprem afet bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Şanlıurfa’da meydana gelen sel afeti sonrası da destek için bölgeye gitti. Şanlıurfa merkezde halen evlerde devam eden su tahliye ve temizlik çalışmalarına vidanjör ve personel desteği veren Çorum Belediyesi ekipleri, afet bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çorum Belediyesi sel felaketinin ardından Şanlıurfa’ya araç ve personel desteği verdi. Kısa sürede Şanlıurfa’ya ulaşan ekipler, vidanjör ile çalışmalara destek veriyor.  Kentin birçok noktasında rögarlar temizliği ve su tahliyesi gerçekleştiren Çorum Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz çalışmalara destek veriyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın,  “Kahramanmaraş depremlerinin ardından geçtiğimiz hafta Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketi hepimizi derinden üzdü. Çorum Belediyesi olarak afetin yaşandığı ilk andan itibaren ekiplerimizi hızlı bir şekilde bölgeye yönlendirdik. Günlerdir yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Afette yaşamının yitiren tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar bizlere yaşatmasın.” dedi.

Foto Galeri

Çorum Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya destek Çorum Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya destek Çorum Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya destek Çorum Belediyesi’nden Şanlıurfa’ya destek