23°C kapalı

23°C kapalı

Kaçak yapılaşmayla mücadele devam ediyor

25 Ağustos 2022 Perşembe

Çomar Barajı su havzasında kaçak yapılaşmaya geçit vermeyen Çorum Belediyesi, yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede bugüne kadar 16 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

Baraj havzasında kaçak yapılaşmayı önlemeye ve su kaynaklarını korumaya yönelik kararlı bir tavır sergileyen Çorum Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor. Nisan ayından bu yana bölgede yıkım kararı çıkan 11 kaçak yapıdan 8’i Çorum Belediyesi ekiplerince, 3’ü ise yapı malikleri tarafından yıkıldı. Bölgede ayrıca ihtar üzerine 5 yapı da sahipleri tarafından yıkıldı. Böylece şu ana kadar Çomar Barajı su havzasında yer alan kaçak yapılardan 16’sının yıkımı gerçekleşmiş oldu.

Çorum Belediyesi, yasal mevzuat ve hukuk çerçevesinde gerek Çomar Barajı bölgesinde, gerekse şehrin diğer bölgelerinde kaçak yapılarla mücadele etmeye devam edeceğini duyurdu.

Foto Galeri

Kaçak yapılaşmayla mücadele devam ediyor 	Kaçak yapılaşmayla mücadele devam ediyor 	Kaçak yapılaşmayla mücadele devam ediyor 	Kaçak yapılaşmayla mücadele devam ediyor