Çözüm Merkezi

Çorum Hava Durumu

Çorum

28°C açık

Slimkent içme suyu hattı yenileniyor

27 Temmuz 2022 Çarşamba

Çorum Belediyesi’nin yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında Slimkent 2,4,5 ve 20. Sokak’ta içme suyu hattı yenileniyor.

Çorum halkının sağlıklı içme suyuna ulaşabilmeleri için gece gündüz aşkla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüzün çalışma programlarında yer alan, zamanla ekonomik ömrünü doldurmuş boruları yeni sistem borularla yeniliyoruz” dedi. Bu kapsamda ekiplerin Slimkent 2., 4., 5 ve 20. Sokakta içme suyu hattında yenileme çalışması yaptıklarını açıklayan Başkan Aşgın “Toplam 3 bin 353 metre uzunluğa sahip olan çalışmamız tamamlandığında bölge sakinlerimiz uzun yıllar içme suyu problemi yaşamayacak” dedi.

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

Teknik Destek İçerik Yönetim Sistemi