12°C kapalı

12°C kapalı

Su Kuyusuna Düşen Köpeği İtfaiye Ekipleri Kurtardı

1 Ağustos 2023 Salı

Kuyuya düşen köpek, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yaydiğin köyü yakınlarında meydana gelen olayda, kuyuya düşen köpeği gören vatandaşlar kuyudan köpeği çıkaramayınca 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin hızlı müdahalesi ile kuyudan zarar görmeden çıkarılan köpek daha sonra doğal yaşam alanına geri döndü.

Foto Galeri