30°C kapalı

30°C kapalı

YKS kurs kayıtları başlıyor

18 Ağustos 2022 Perşembe

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanacak adaylar için 2022- 2023 dönemi kurslarını başlatıyor.

Soru çözümleri, 30 deneme sınavı ve rehberlik gibi konuların yer aldığı YKS kurslarında Matematik, Fizik, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe alanlarında kurslar düzenlenecek. Haftada 22 saat eşit ağırlık ve 28 saat sayısal eğitim verilecek. (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan adaylar NFK Gençlik Merkezi, Buhara Gençlik Merkezi yada online olarak (başvuru.corum.bel.tr) adresinden kayıt yaptırabilirler.

Foto Galeri

YKS kurs kayıtları başlıyor YKS kurs kayıtları başlıyor YKS kurs kayıtları başlıyor