26°C parçalı bulutlu

Hizmet Rehberi

1. Sınıf Atık Getirme Merkezi

Son güncelleme: 17 Ocak 2023 Salı

-Sıfır atık çalışmaları çerçevesinde çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye yeniden kazandırmak adına 1.Sınıf Atık Getirme Merkezimizde evlerden kaynaklı 13 farklı atığı topluyoruz. Kağıt ve karton, plastik, metal, cam, ahşap, tekstil, elektronik atık, kurşunlu piller, floresan ve civa içeren atıklar, akümülatörler, atık ilaçlar, bitkisel atık yağlar ve ömrünü tamamlamış lastikler atık merkezine kabul edilmektedir.
-Getirilen atıklar toplanarak lisanslı firmalara ulaştırılmaktadır. Böylelikle organik atıklar dışındaki evsel atıklar doğaya atılmadan geri dönüşüme ve ülke ekonomisine kazandırılmış olmaktadır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Gönül Kapısı Birimi veya Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne şahsen, telefon ile veya online müracaat yapılabilir.

Başvuruda İstenen Belgeler/Bilgiler

Herhangi bir belge istenmemektedir.

Hizmetin Verilmesini Etkileyecek/Engelleyecek Durumlar

-Sadece evlerden kaynaklı kağıt ve karton, plastik, metal, cam, ahşap, tekstil, elektronik atık, kurşunlu piller, floresan ve civa içeren atıklar, akümülatörler, atık ilaçlar, bitkisel atık yağlar ve ömrünü tamamlamış lastikler atık merkezine kabul edilmektedir. Bu atıklar dışında atık gelmesi durumunda kabul edilmemektedir.
-İş yerlerinden gelen atıklar kabul edilmemektedir.
-Pazar günü 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi hizmet vermemektedir.

Şahsen Müracaat Yeri ve Adresi

Üçtutlar Mahallesi Ahçılar 3. Cadde No:8 (Kültür Park Yanı)

Online Müracaat Adresi

Telefon ile Müracaat