Çözüm Merkezi

Çorum

30°C açık

Hizmet Rehberi

Açık alanlarda ücretsiz wifi hizmeti

Son güncelleme: 3 Ağustos 2022 Çarşamba

Hizmetin Tanımı

Millet Bahçesi ve Kültür Park'ta tüm vatandaşlarımıza, cep telefonundan SMS doğrulama yöntemi ile ücretsiz internet hizmeti sağlanmaktadır.

Hizmetten Nasıl Yararlanılır?

• Ücretsiz internet (Wi-Fi) hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız ilgili noktadan Wi-Fi alabilen bir cihazla CRMBLD Wi-Fi adına (SSID) tıklar.
  • Yeni Kullanıcılar İçin Kayıt Sayfası: Kullanıcı telefon numarasını ve kendi belirlediği şifreyi ilgili alanlara girerek “Kullanıcı Oluştur” butonuna tıklar ve doğrulama için SMS gelmesini bekler.
  • SMS Doğrulama Sayfası: Kullanıcı telefonuna gelen SMS kodunu girerek doğrulama işlemi yapılır. Bu adım 5651 loglaması için gereklidir.
  • Kayıtlı Kullanıcılar İçin Giriş Sayfası: Kullanıcı kayıt işlemini tamamladıktan sonra telefon numarası ve şifresini girerek sisteme giriş işlemini tamamlar.
  • Başarılı Giriş Sayfası: Giriş yapıldıktan sonra kullanıcının karşısına karşılama ekranı gelir. Servis kullanıcıya idarece belirlenen kota kadar kullanım sağlanır.
  • “Gezintiye Başla“ butonuna tıklandığında kullanıcı https://www.corum.bel.tr/ sayfasına yönlendirilir.

Başvuruda istenen bilgiler

SMS kodu doğrulama işlemi için Cep Telefonu Numarası

Hizmet verilmesini engelleyecek durumlar

Belirlenen kota kadar hizmetten faydalanılabilir.

Müracaat yeri ve adresi

1-Millet Bahçesi Ücretsiz İnternet (Wi-Fi) Hizmet Alanı