12°C parçalı bulutlu

Hizmet Rehberi

Evcil hayvan parkı ziyareti

Son güncelleme: 9 Ağustos 2022 Salı

Kedi, Köpek, Güvercin, Hindi, Kaz, Keçi, Koyun, Ördek, Tavşan, Tavuk, Tavus kuşu, Mandarin Ördeği, İran Tavuğu, Sülün, Yaban Ördeği, Angut, Keklik, Akbaba, Leylek ve Bıldırcın gibi çeşitli hayvanların bulunduğu Evcil Hayvan Parkı’nda ayrıca çocuk oyun alanlarımız da mevcuttur. Evcil Hayvan Parkı ziyareti müdürlüğümüzce görevlendirilen rehber personel eşliğinde yapılmaktadır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Grup olarak ziyarete gelinecek ise telefonla veya şahsen başvurarak randevu alınması gerekmektedir.Tekil ya da aile olarak ziyarete gelirken başvuru gerekmez.

Hizmetin Verilmesini Etkileyecek/Engelleyecek Durumlar

Mesai saatleri dışında ziyarete gelinmesi
Hasta, yaralı, yasaklı ya da tedavisi devam eden hayvanların bulunduğu kafeslerin ziyaret edilmek istenmesi.

Şahsen Müracaat Yeri ve Adresi

Veteriner İşleri Müdürlüğü