16°C kapalı

DÜZELTME İLANI

ÇİMENTO SATIN ALINACAKTIR

ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ÇİMENTO SATIN ALINACAKTIR ihale edileceği ilan edilmiştir. Ancak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 26 ncı maddesine göre aşağıdaki hususlarda , düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.

İhale Kayıt Numarası:2022/115583
1- İdarenin
a) Adresi:Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No:2 19100 Merkez/ÇORUM
b) Telefon ve faks numarası:3642250810 – 3642245805
c) Elektronik posta adresi:[email protected]
ç) Ön yeterlik/İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı
a) Kamu İhale Bülteninin tarih ve sayısı:17.02.2022 – 4552
b) Gazetenin adı ve tarihi (yayımlanmış ise):Çorum Haber – 17.02.2022
3- Düzeltilen [madde/maddeler ] şunlardır

İhale İlanının ;

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 30 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.Kamu veya Özel Sektörde Çimento Satışı Yapmak Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.

Yayımlanmış olup,

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 10 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.

4.4.1. Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:

Kamu veya Özel Sektörde Çimento veya Kireç veya Kum veya Alçı Malzemesi veya Betopan veya Hazır beton veya Gaz beton Yapı Malzemelerden herhangi birini veya birkaçını veya tamamının  Satışını Yapmış  Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.

Şeklinde düzenlenmiştir.