8. ÖDÜLLÜ ULUSAL TRAP YARIŞLARI

27 Temmuz 2023 Perşembe

ÇORUM BELEDİYESİ
GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Organize edilen ve bu sene 8.si düzenlenecek olan Ulusal Ödüllü Trap Yarışları bu sene 06 Ağustos 2023 Pazar günü Taş Ocağı arkasında bulunan Melihgazi Atış Poligonunda düzenlenecektir.

Tüm Halkımız ve Sporcularımız Davetlidir.

Ödüllü Trap Yarışları 5 Kategoride yapılacaktır.

KATEGORİLER ;

1. PROFESYONEL KADINLAR
  2. PROFESYONEL ERKEKLER ( 21 YAŞ VE ÜSTÜ )
  3. PROFESYONEL ERKEKLER ( 21 YAŞ VE ALTI )
  4. VETERANLAR ( 60 YAŞ VE ÜSTÜ )
  5. AVCILAR GENEL ( 18 YAŞ VE ÜSTÜ )

TRAP MÜSABAKALARI REGLEMANI

1-Yarışmada ISSF kuralları geçerlidir.

2-Yarışma sonunda ferdi sıralama yapılacaktır. Sadece Büyük Erkekler kategorisinde ilk 6 sporcu final atacak olup dereceye giren sporculara kupa, madalya verilecektir. Diğer kategorilerde seri sonuçlarına göre sıralama yapılacak olup final atılmayacak, eşitlik halinde eleme atışları yapılacaktır. Ayrıca Çorum Belediyesi sponsorluğunda her kategori için belirlenen para ödülü sporculara verilecektir.

3-Yarışmaya katılacak sporcular en geç saat 09:30'da Çorum / Merkez Melikgazi Atış Poligon'unda hazır bulunmaları gerekmektedir. Yarışma kayıtları en son 12:00 'de kapanacaktır.

4-Yarışmalarda sporcular kendi getirdikleri 12 kalibre 24 gram trap fişeklerini ve kendi tüfeklerini kullanacak olup lisans zorunluluğu olan kategorilerde poze ( çift kırma ) tüfekler kullanılacaktır.

5-Talimatta yer almayan konularda karar almaya Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu İl Spor Dalı Temsilcimiz yetkilidir.

İlgili Müdürlük

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü

Çepni Mahallesi, Fen Lisesi Caddesi, Öğretmen Lisesi Sokak, Şehit Abdullah Olçok Spor Salonu