Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla

29 Kasım 2022 Salı

Çorum Belediyesi ilimizi spor şehri haline getirmek için gerek spora yönelik yatırımları, gerekse spor kulüplerine verdiği destekle takdir topluyor. Her branşta spora ve spor kulüplerine destek olan Çorum Belediyesi, şehrimizin tek profesyonel futbol kulübü olan Çorum FK’nin de her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Çorum FK’nin birinci lige yükselmek için verdiği mücadeleyi gündemde tutarak şehrimizin şampiyonluk havasına girmesini amaçlayan Çorum Belediyesi, esnafa bayrak dağıttı.  Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın “1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla” yazılı mesajının yer aldığı bayraklar işyerlerinin camlarına asıldı.

Foto Galeri

1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla 1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla 1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla 1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler