14°C kapalı

14°C kapalı

2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu

8 Nisan 2024 Pazartesi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemin ilk görevlendirmelerini yaptı. Belediye Meclisinden önceki dönem başkan yardımcısı olarak atanan üç isim görevlerine aynen devam ederken, yeni dönemde Fatih Özüyağlı da başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Başkan Yardımcılarının görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Alper Zahir – Başkan Yardımcısı

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü

Temizlik İşleri Müdürlüğü

***********

Yeni dönemde kentsel dönüşüme özel önem verilecek

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde verdikleri tüm sözleri yerine getireceklerini vurguladı. Kentsel Dönüşüm çalışmalarının daha ön planda olacağını ve şehrin genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirileceklerini vurgulayarak “Yeni dönemimizde kentsel dönüşüm çalışmalarımızı takip etmek üzere ayrı bir birim oluşturacağız. Geçtiğimz dönemde özel kalem müdürlüğümüzü yapan yüksek mimar Fatih Özüyağlı’yı başkan yardımcısı olarak görevlendirdik. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Emlak İstimlak Müdürlüğü gibi iki önemli müdürlüğü kendisine bağladık. İnşallah güzel bir çalışmayla hemşehrilerimizin uzun yıllardan beri beklediği kentsel dönüşüm çalışmalarını bu dönemde hayata geçirmiş olacağız.” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Yardımcısı Murat Erdem de yeni dönemde Çorum Belediyesi Gençlik Çalışmaları Koordinatörü olarak görev yapacak. Belediyenin yeni dönemde hayata geçireceği projeler ve devam eden mevcut çalışmaların daha verimli gerçekleşmesi için gençlik çalışmaları koordinatörü olarak aktif görev üstlenecek.

Foto Galeri

2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu 2. Aşgın Döneminde Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükler belli oldu