11°C kapalı

11°C kapalı

250 ÖĞRENCİ ÇORUM’DA BULUŞUYOR

14 Nisan 2011 Perşembe

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediyemiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında 250 çocuğu Çorum`da buluşturuyor.

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Bursa`dan 100, Sporda etkin Çocuklar projesi kapsamında da ilçelerden 150 olmak üzere toplam 250 öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Çorum`da buluşarak, bayramı Çorum`da kutlayacaklar. Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliğine de katılacak olan misafir öğrencilere Çorum Belediyesi tarafından yemek ikram edilecek.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Ünlü başkanlığındaki heyette bulunan Hüseyin Hastaoğlu, Mustafa Çağlar, Mehmet Metin Hayır, Canan Gündoğar Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı makamında ziyaret ederek yapılacak çalışmaları görüştüler.

Proje koordinatörü olan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Ünlü, bu proje ile çocuklar arasında kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirileceğini söyledi.