Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor

29 Kasım 2022 Salı

Çorum Belediyesi, baharı rengârenk çiçeklerle karşılamak için şimdiden 320 bin lale, sümbül ve menekşeyi toprakla buluşturuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler yıl boyunca şehri 4 mevsim çiçeklerle donatıyor. Yeni yılda baharı rengârenk çiçeklerle karşılamak için hazırlıklara başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, “200 bin menekşe, 100 bin lale ve 20 bin sümbülü toprakla buluşturuyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Tuncel, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katacak olan çiçeklerimizin dikimine başladık. Yazı ayrı, kışı ayrı güzel Çorum’umuz için aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Foto Galeri

320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor 320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor 320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor 320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor 320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor 320 bin lale, sümbül ve menekşe toprakla buluşuyor

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler