13°C hafif yağmur

13°C hafif yağmur

360 ARACA S PLAKASI VERİLECEK

5 Ağustos 2011 Cuma

5393 sayılı Belediyeler kanunu gereği S plakası için Çorum Belediyesi`nden Ticari Taşıt Tahsis Belgesi alan araç sahipleri İl Emniyet Müdürlüğü`nden plakalarını almaya başladı.

Belediye Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada İl Trafik Komisyonu kararı gereği 01 Temmuz 2011 tarihine kadar S plaka almak için Çorum Belediyesi`ne müracaat eden toplam 360 Servis sahibi esnafın Çorum Emniyet Müdürlüğü`nden alacakları plakaları araçlarına takmaya hak kazandığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada S plaka için müracaat eden araç sahiplerinden Baki Büyüktaş`ın Çorum Emniyet Müdürlüğü`nden plakasını aldıktan sonra işlemlerini tamamlamak üzere Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`ne geldiği ve plakasını aldığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca bugüne kadar 195 araç sahibinin plakalarını alarak araçlarına taktıkları ifade edildi.