11°C hafif yağmur

11°C hafif yağmur

7/24 kütüphane için çalışmalar sürüyor

12 Aralık 2023 Salı

Tarihi taş bina kütüphaneye dönüşüyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri arasında yar alan 7/24 açık kütüphane projesi tarihi belediye binasında hayat buluyor. Proje kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gazi Caddesi üzerinde bulunan eski Belediye Binası alt katının kütüphaneye dönüştürülmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

“Bu şehirde ışıkları hiç sönmeyen bir kütüphane olsun” diyen Başkan Aşgın, “Belediye Taş Binanın alt katını 7/24 açık kütüphane haline getiriyoruz. Bu kütüphane Çorum Belediyesi’nin uhdesinde olacak. Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tarihi konseptiyle gençlerimizin hem ders çalışabileceği hem de teknolojik imkânlarından faydalanabileceği, ikramlarımızın da olduğu dört dörtlük bir mekân olacak. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Foto Galeri