Çözüm Merkezi

0°C kapalı

“80 Günde Devr-i Alem” çocuklar için sahnelenecek

18 Ocak 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında “80 Günde Devr-i Alem” isimli tiyatro oyunu çocuklar için sahne alacak.

Çorum Belediyesi yeni yılda da kültür-sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 80 gün içinde Dünya’nın yedi kıtasını gezmeye çalışan Bay Düğmeli ve Cancan’ın maceralarını konu alan “80 Günde Devri-i Alem” isimli tiyatro oyunu 21 Ocak Cumartesi izleyicisiyle buluşacak.

Devlet Tiyatro Salonu’nda ücretsiz olarak izlenecek olan oyun, saat 13.00 ve 15.00’te olmak üzere iki seans olarak sahnelenecek.

“80 Günde Devr-i Alem” çocuklar için sahnelenecek

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler