18°C kapalı

18°C kapalı

‘Türk Sanat Müziği Çorum’dan Esintiler’ Konseri

14 Mayıs 2010 Cuma

Belediyemiz, Türk Sanat Müziği bu yıl ” Türk Sanat Musikisi Çorum`dan Esintiler”; adı altında iki konser icra edecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Belediye Türk Sanat Müziği Korosunun 18 ve 19 Mayıs 2010 tarihlerinde saat 20:30`da Devlet Tiyatro Salonunda Musiki sevenlere ” Türk Sanat Musikisi Çorum`dan Esintiler”; konserleri vereceğini söyledi.

Gelecek hafta içerisinde 18-19 Mayıs tarihlerinde Belediye Türk Halk Müziği tarafından verilecek konserlere tüm Çorumluları davet eden Zeki Gül, “İnanıyorum ki konserlere gelecek hemşehrilerimiz musiki dolu güzel iki akşam geçirecektir”; dedi.