‘TÜRKÜNAME BAHAR KONSERLERİ’

8 Nisan 2011 Cuma

Belediyemiz, Türk Halk Müziği Korosu bu yıl da üst üste iki konser birden verecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bugüne kadar verdiği konserlerle Çorumluların büyük beğenisini kazanan Belediye Türk Halk Müziği Korosunun 11 ve 12 Nisan 2011 tarihlerinde `Türküname Bahar Konserleri ` adı altında konserler vereceğini söyledi.

Türk Halk Müziği Korosu tarafından Devlet Tiyatro Salonunda verilecek her iki konserlerinde başlama saatinin 20.00 olduğunu ifade eden Zeki Gül, Halk Müziği korosunun Çorumlulara yine Anadolu Türkülerinden oluşan konser ziyafeti çekeceğini kaydetti.

Gül, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun icra edeceği konserlerin Kemal Kan ve Kazım Mercan yönetiminde verileceğini belirterek, 11 Nisan akşamı yapılacak konserin davetiyeli ancak 12 Nisan`da ki konserin halka açık olacağını bildirdi. Zeki Gül, ayrıca tüm Çorumluları konsere davet etti.