12°C parçalı bulutlu

12°C parçalı bulutlu

‘VEKİLLERİMİZ TÜRKİYE’Yİ BİZ ÇORUM’U İNŞA EDECEĞİZ’

16 Haziran 2011 Perşembe

AK Parti`den Milletvekili seçilen Salim Uslu ile Murat Yıldırım Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek, seçimlerde kendilerine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye`nin demokrasi sınavını başarıyla verdiğini ifade eden Salim Uslu, “12 Haziran`da yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Türk Milleti sandığa giderek demokrasi sınavını başarıyla geçmişlerdir. Milletimiz AK Parti`ye yüzde 50 oy vererek hizmetin devamı için destek olmuştur. Milletimiz hizmete oy vermiştir”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün AK Parti`ye yakışan bir hizmet anlayış ile çalışarak Çorum`un çehresini değiştirdiğini belirten Uslu, “Başkanımız Muzaffer Külcü`ye teşekkür ediyorum. Yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle halkımızın büyük desteğini toplamıştır. Seçimlerde büyük desteğini gördük, teşekkür ediyoruz”;

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Milletvekili seçilen Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım`ın Çorum`un kalkınmasına önemli destek olacağını söyledi.

Külcü, “AK Parti Milletimizi anlamış, milletimizde Ak Parti`yi anlamıştır. Yapılan Genel seçimlerde halkımız istikrar ve hizmete oy vermiştir. Ortaya çıkan tablo milletin yapılan hizmetlerden mutlu olduğunu gösteriyor. Türkiye`nin önünde anayasa değişikliği var ve bu değişiklik milletimizin beklediği bir değişiklik olacaktır. Milletvekillerimiz Türkiye`yi, biz de Çorum`u kalkındırarak, Türkiye`nin bölgesinin lider ülkesi olmasını sağlayacağımıza inancımız tamdır”; şeklinde konuştu.

AK Parti`den Milletvekili seçilen Salim Uslu ile Murat Yıldırım Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaretlerinde İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Aslan da hazır bulundu.