13°C kapalı

13°C kapalı

AHMET UÇAR, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Belediyemiz Fen İşleri atölyesi çalışanlarından Ahmet Uçar dualar ve gözyaşlarıyla defnedildi. Fen İşleri Atölyesi`ndeki eski beton santralinin sökümünde görevli olan ve santralin sökümü sırasında dengesini kaybedip düşerek hayatın kaybeden Uçar`ın cenazesi çok sayıda mesai arkadaşını da bir araya getirdi. Yüzlere seveninin katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Zeki Gül, Turhan Candan`ın yanı sıra çok sayıda belediye çalışanı ve seveni katıldı.

Cumartesi günü Çorum Devlet Hastanesi morgundan alınarak doğum yeri olan merkeze bağlı Şeyh Mustafa Köyü`ne götürülen Ahmet Uçar, göz yaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Uçar`ın evini ziyaret ederek ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.