15°C kapalı

15°C kapalı

AK PARTİ ADAYLARINDAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

3 Mayıs 2011 Salı

AK Parti Milletvekili Adayları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Aslan, İl Teşkilat Başkanı Nurettin Karaca, AK Parti Seçim Koordine Merkezi Başkanı Necmettin Durmuşbaş ile Seçim İşleri Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve bazı parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Milletvekili Adayı Salim Uslu ve İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan yaptıkları konuşmalarda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`den ve çalışmalarından övgüyle söz ederek, Çorum`a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

“Belediye Başkanımızla iftihar ediyoruz”; diyen AK Parti İl Başkanı Ceylan, Külcü`nün Çorum`u geleceğe taşıyan projelere imza attığını söyledi. Külcü`nün Çorum`a çağdaş kent vizyonu kazandırdığını vurgulayan Ceylan, “Belediye Başkanımız şehri karış karış biliyor ve tüm mahallelerimizde önemli hizmetler yapıyor.”; dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili 1. Sıra adayı Salim Uslu, Başkan Muzaffer Külcü`den övgüyle bahsetti. Uslu, Çorum`u Ankara`da en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek Çorum`da kentsel açıdan büyük bir değişim yaşandığını söyledi. “Muzaffer Külcü, Çorum için bir şans”; diyen Uslu, milletvekili olarak Çorum`a hizmet edecek olmanın onur ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Külcü: Halka hizmet için çalışıyoruz

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hak-İş Konfederasyonu Eski Başkanı Salim Uslu`nun bakan olması yönünde ciddi beklentilerinin bulunduğunu belirterek, “Şimdiden Çorum`un bir bakan sahibi olacağının heyecanını yaşıyoruz”; dedi.

Türkiye`nin seçim sürecine girdiğini ve dönemde adayları zor ve meşakkatli bir yolun beklediğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti 1. Sıra Adayı Salim Uslu`yu zor zamanlarda söz söyleyen bir insan olarak tanıdıklarını dile getirdi.

Çorum`un her geçen gün büyüyen bir kent olduğunu ifade eden Külcü, “Çorum olarak sizleri güçlü bir şekilde Ankara`ya göndereceğiz. Çorum`un bakan sahibi olacağı ile ilgili ciddi bir heyecan içerisindeyiz. Umarım bu mutluluğu seçimden sonra da yaşarız”; dedi.