13°C kapalı

13°C kapalı

AK Parti İl Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı.

12 Nisan 2010 Pazartesi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından yapıldı.

Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Faruk Özkader, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla partililer katıldı.

AK Parti il binasının açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bugün hala çok güzel hizmetler yapılmasının tek sebebinin vatandaşın AK Parti`ye desteği olduğunu ifade ederek, AK Parti`nin iktidara gelmeden önce siyaset kurumunun bittiğini, toplumda umutsuzluğun tam manada yeşerdiği bir ortamda AK Parti`nin çıktığını kaydetti.

Dört seçime gidildiğini ve en yakın partiden iki kat fazla oy aldıklarının altını çizen Erdem, “Dört seçime giriyorsun, en yakın partiden iki kat fazla oy alıyorsun ve oyunu hep arttırıyorsan bu önemli bir olay. İktidar sizi bitirir dediler. Doğru, iktidar bitiriyor ama kimi bitiyor? Beceremeyenleri, samimi olmayanları, halkçı geçinip de halktan uzak olanları bitiriyor. Geçmişte milletvekillerinden en çok talep edilen konulardan birisi yolların durumuydu. Şimdi Türkiye`nin her tarafına bölünmüş yol yaptık. Cumhuriyet tarihinde yapılmayan üniversiteden daha fazlası bizim dönemimizde yapıldı. En zor yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır, insana yapılan yatırımdır. Çocuklarımızı iyi eğitebilirsek geleceğimiz çok parlak olacaktır.”; dedi

Ekonomik açıdan birçok ülkeden daha iyi olduğunun altını çizen, Erdem,” Gayri safi milli hasılaya göre borcumuz Avrupa`da birçok ülkeden daha iyi. Dünyada birçok ülkenin kredi notları kırıldı. Şimdi üst üste Türkiye`nin kredi notları artırılıyor. Dünyanın yükselen değeri, yeni yıldızı Türkiye`dir. 2009`un son çeyreğinde yüzde 6 büyüdük. Krizi atlattık. Ve şimdi artık iki rakamlı yükselmeden, iki rakamlı gelişme, büyümeden bahsediliyor. Bunu da kimse hayal olarak görmüyor. AK Parti iktidara gelmeden önce iktidarda bulunanlar, siyaset kurumunu bitirenler `adeta biz bu işi yapamıyoruz, alın emaneti` dediler. Vatandaş gereğini yaptı ve onlara kırmızı kart gösterdi. AK Parti`nin önünü açmış oldular. Gerçekten Türkiye`de çok güzel şeyler oluyor olmaya da devam ediyor,”; şeklinde konuştu.

Geleceğimiz daha aydınlık olacak…

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye`nin AK Parti Hükümeti sayesinde sürekli değiştiğini, geliştiğini, büyüyerek geleceğe yürüdüğünü söyledi.

Başkan Muzaffer Külcü, AK Parti Hükümetinin vatandaşın sesine kulak vererek vatandaşların sıkıntılarını çözmek için çalıştığını ifade ederek, “Binaları yapmak kolay ancak, gönülleri yapmak zordur. İşte AK Parti olarak sizlerle yaptığımız yolculuğumuzda her geçen gün biraz daha yükseldik, biraz daha büyüdük.Bugün dünyanın hatırımızı saydığı bir ülke konumuna geldik. Elbette bular kolay olmadı. Çok ter döktük, çok yorulduk. Ama öyle güzel işler yaptık Yaptığımız güzel işler nedeniyle çocuklarımızın geleceğine ilişkin kaygılarımız biraz daha azalıyor. Umutlarımız daha fazla yeşeriyor. Yarınlara daha güvenle bakıyoruz. “şeklinde konuştu.