21°C kapalı

21°C kapalı

Ali Kınık, hayranlarıyla buluşuyor

22 Mayıs 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçıları Çorumlu sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Elif Buse Doğan konserinin ardındın bu kez sevilen sanatçı Ali Kınık, Kadeş Barış Meydanı’nda hayranlarıyla buluşacak.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz halk konseri 23 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Kadeş Barış Meydanı’nda gerçekleşecek. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, konsere tüm çorum halkını davet etti. Başkan Aşgın “Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de öncü olmaya ve vatandaşlarımız için birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Ali Kınık, hayranlarıyla buluşuyor Ali Kınık, hayranlarıyla buluşuyor