14°C kapalı

14°C kapalı

Ambalaj atığı ihalesi 16 Ağustos’ta

11 Ağustos 2023 Cuma

Çorum Belediyesi,geri dönüştürülebilir atıkların değerlendirmesi işini ihale yoluyla kiraya verecek.

İhale kapsamında Çorum Belediyesi mücavir alanı sınırları dâhilinde oluşan geri kazanılabilir atıklarının il sıfır atık yönetimi sistemi planı dâhilindeki atıklar belirlenen atık getirme merkezlerinde toplanacak. Kağıt – plastik – metal ve cam atıkların toplanması ve taşınmasını kapsayan ihale 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat:14.30’daÇorum Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler idare ve teknik şartnameyi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görebilir veya temin edebilir.

İhale İlan Linki: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1271980/ihale-duyurulari-kullanim-hakki-ve-isletme-haklarinin-kiraya-verilmesi-corum-belediye-baskanligi-geri-kazanilabilir-atiklarin-kaynaginda-ayri-toplanmasi-tasinmasi-ve-degerlendirilmesi-hakkini-kiraya-verecektir

Foto Galeri

Ambalaj atığı ihalesi 16 Ağustos’ta