15°C kapalı

15°C kapalı

AŞAĞI SANAYİ İLE İLGİLİ HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

16 Ağustos 2011 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Aşağı Sanayi Sitesi konusunda da önemli açıklamalarda bulundu. Aşağı sanayi konusunda bu zamana kadar toleranslı davrandıklarını söyleyen Külcü, “Çalışmalarımız devam ediyor”; dedi.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında üç aylık bir süre verdiklerini ve bu sürenin 1 Aralıkta başlatılacağını açıkladıklarını anımsatan Külcü, “Bu üç ay içerisinde esnaftan kendilerine uygun bir arazi bulmaları için çalışma yapmalarını istemiştik. O çalışmanın ardından bir üç ay daha geçti. Geride bıraktığımız 9 aylık zaman dilimi içerisinde sadece üç boyutlu bir proje gördük”; dedi.

Külcü, “ÇESOB Başkanı ve beraberindeki heyetin geçtiğimiz haftalarda bize yaptığı ziyarette “Söylediğiniz imkansız değil ancak zor bir proje. Bu projeyi yapmanız için kararlı olmalısınız. A partisinin veya B partisinin destek vermesiyle hayata geçecek bir proje değil. Siz projeyi başlatın ben arkanızda dururum dedim”; diye konuştu.