13°C kapalı

13°C kapalı

AVRASYA SİRKİ ÇORUM’DA

10 Haziran 2011 Cuma

Belediyemiz Kültür etkinlikleri kapsamında Uluslararası Avrasya Sirkini Çorumlularla buluşturuyor.

Geçtiğimiz yılda Çorum Belediyesinin girişimleriyle Çorum`a gelen Uluslar arası Avrasya Sirki 10-19 Haziran 2011 tarihleri arasında Farabi Caddesi Rus Pazarı yanında Çorumlulara unutulmaz anlar yaşatacak.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 10-19 Haziran 2011 tarihleri arasında dev sirk çadırında yapılacak olan gösterilere tüm Çorum halkının davetli olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Avrasya Sirkinin, akrobatlar, palyaçolar, sihirbazlar ve dünyaca ünlü sirk sanatçılarının sunacakları muhteşem gösterilerinin bugün saat 21.00’de protokol üyeleri ve basının da davetli olduğu kalabalık bir katılımla başlayacağını bildirdi.

Avrasya Sirki’nin dünya standartlarına sahip Türkiye’nin ilk uluslararası sirki olduğunu vurgulayan Gül, “Avrasya Sirkinde akrobasi ve denge gösterileri, palyaçolar, cambazlar, lastik kızlar, yüksek hava gösterileri ve kılıç yutanlar, ateşbazlar ile eğlenceli şovlar yer almaktadır” dedi.