10°C hafif yağmur

10°C hafif yağmur

Aykut Kuşkaya, Filistin Destek Gecesi’nde sahne alacak

18 Aralık 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi, Filistin’e Destek Gecesi düzenliyor.  İkincisi gerçekleştirilecek destek gecesi Devlet Tiyatro Salonunda yapılacak ve programda ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya sahne alacak.

Çorum Belediyesi’nin Filistin’e destek amacıyla düzenlediği Filistin Destek Gecesi etkinliklerinin ikincisi 19 Aralık Salı günü saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sevilen sanatçı Aykut Kuşkaya’nın ezgileriyle katılacağı “Filistin’e Destek Gecesi”ne tüm Çorum halkını davet etti.

Foto Galeri

Aykut Kuşkaya, Filistin Destek Gecesi’nde sahne alacak