30°C kapalı

30°C kapalı

Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti

20 Aralık 2022 Salı

Devam eden yatırımları incelemek üzere Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Aşgın, Bakan Karaismailoğlu’na belediye çalışmaları hakkında brifing verdi.

Çorum Belediyesi olarak son 3 yılda yaptıkları çalışmalarla önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Çorum Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri vaat ettiklerimizin %74’ünü tamamlayıp hayata geçirdik. %18’lik kısmı da devam ediyor. Ulaşımla ilgili Belediyemiz şehir içinde önemli hamleler yaptı. Şehri merkezinde yaptığımız kamulaştırmalarla çok önemli yollar açtık.  Şuanda da çevreyoluna paralel açmış olduğumuz 30 metrelik yolda çalışmalarımız devam ediyor. Köprülü kavşak projesi gerçekten muhteşem bir proje oldu. En büyük emek Cumhurbaşkanımız ve sizlerde. Milletvekillerimiz, Valimiz,  teşkilatlarımız ve bu anlamda emeği geçen herkese kalbi şükranlarımızı sunuyorum.” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da yaptığı konuşmada bir ekip olduklarını ve bu ekiple vatanın, milletin hayrına olan bütün işlerde koşturarak çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Bakan Karaismailoğlu, “Ayrımız gayrımız yok. Ekip olarak büyük güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların sonunda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na hediye takdim etti.

Foto Galeri

Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, Çorum Belediyesini ziyaret etti