13°C hafif yağmur

13°C hafif yağmur

BAŞHEKİM ZORLU’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Çorum Devlet Hastanesi Başhekimliği`ne yeni atanan Dr. Musa Zorlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Dr. Musa Zorlu`ya başarılar dileyen Başkan Muzaffer Külcü, “Hepimiz Çorum için çalışıyoruz. Bu kapsamda yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum”; dedi.

Çorum`un sağlık alanında son dönemlerde ciddi kazanımlar elde ettiğini ifade eden Başkan Muzaffer Külcü, “Çorum Devlet Hastanesi`nin eksikleri giderilirken, Çorum`a yeni 400 yataklı bir hastane yapılacak. Hastanenin tamamlanmasının ardından Tıp Fakültesi`nin de faaliyete geçmesiyle Çorum sağlık alanında da bölgenin aranan, tercih edilen illeir arasına girecektir.”; dedi.

Dr. Musa Zorlu ise Çorum`da hastanenin tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmesi ve vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Halkımız hastanelerimizden gereken sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Kurum olarak vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda hastanemizde hizmet kalitemizi yükselterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz”;