15°C kapalı

15°C kapalı

Başkan Aşgın ailesiyle birlikte oy kullandı

31 Mart 2024 Pazar

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, oyunu ilesi ile birlikte Ulukavak Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nda kullandı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, eşi, çocukları, anne ve babası ile birlikte sandık başına gitti.  Aşgın ailesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu’nda 1461 nolu sandıkta oy kullandı.

Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Aşgın “Bizim duamız, en dürüst ve en ahlaklı bir şekilde, en güzel hizmetleri, en güzel belediyeciliği kim yapacaksa Allah ona nasip etsin.” dedi.

Başkan Aşgın ayrıca okulları tek tek gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet etti.

Foto Galeri

Başkan Aşgın ailesiyle birlikte oy kullandı Başkan Aşgın ailesiyle birlikte oy kullandı