14°C kapalı

14°C kapalı

Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi

1 Eylül 2022 Perşembe

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Sanayi Sitesinde esnafla bir araya geldi. Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi Cami, Mescit Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ve hayırsever iş insanlarının da bulunduğu toplantıda esnafın sorunlarını dinledi, Belediye’nin esnafa yönelik çalışmalarından bahsetti.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Eren, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Fırıncılar ve Simitçiler Odası Başkanı Seyit Arslan, Çorum Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban, S.S. Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası yöneticileri ve çok sayıda sanayi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Aşgın, sanayi esnafına yönelik verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini vurguladı.

“Sanayi esnafımıza neyin sözünü vermişsek yerine getirdik”

Yerel seçim sürecinde sanayi esnafından gelen talepleri dikkatlice not ettiklerini, göreve geldiklerinde de bu taleplerin tamamını yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Aşgın, “Çorum Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaretimizde bizden bağlantı yolu istenilmişti. Esnafımız bir bağlantı yolu istedi biz üç bağlantı yolu yaptık. Yine, yangınlara daha hızlı müdahale edilebilmesi için oluşturduğumuz itfaiye müfrezesi ile yangın ihbarlarına 2.5 dakika gibi kısa bir sürede müdahale ediyoruz. Esnafımızın her türlü derdiyle dertleniyor, sorunlarını çözüyor, istek ve taleplerini yerine getiriyoruz. Adaylık sürecimizde bana söylenen problemlerin hepsinin yapılmış olmasından gurur duyuyorum.” diye konuştu.

Sanayi Mescidini, Belediye yapacak

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi’nde devam eden mescidin elektrik tesisatını ve dış cephesini Çorum Belediyesi’nin yapacağını ifade etti.

Uzun “Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu”

Çorum Oto Tamirciler Makine Yedek Parça Satıcıları,Tornacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı da yapan Çorum Sanayi Sitesi Cami, Mescit Yaptırma ve Yaşatma Derneği Necmettin Uzun başladıkları mescidin inşaatını büyük bir hızla bu günlere getirdiklerini söyledi.

Başta Valimiz Mustafa Çiftçi olmak üzere Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür eden Uzun, “Belediye Başkanımız ne yapılması gerekiyorsa temelinden bu ana kadar her şeyi takip etti. Bu günde yine bizleri yalnız bırakmadı.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi Başkan Aşgın, Çorum Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi