18°C kapalı

18°C kapalı

Başkan Aşgın’dan büyük mitinge davet

22 Mart 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çorum Mitingi’nde Çorum halkıyla buluşacak. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum halkını Kadeş Barış Meydan’ındaki buluşmaya davet etti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşmak üzere Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini heyecanla beklediklerini vurgulayan Başkan Aşgın, tüm Çorumluları 25 Mart Pazartesi günü saat 15.30’da Kadeş Barış Meydanı’ndaki mitinge davet etti.

Başkan Aşgın, “Cumhurbaşkanımızı Çorum’da ağırlayacak olmanın büyük bir heyecanını yaşıyoruz. Türkiye Yüzyılı ve Çorum Yüzyılı için 25 Mart’ta Kadeş Barış Meydanı’nda buluşuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Büyük Çorum Mitingine tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Başkan Aşgın’dan büyük mitinge davet