16°C kapalı

16°C kapalı

Başkan Aşgın’dan işçiye bir jest daha

2 Kasım 2022 Çarşamba

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile Çorum Belediyesi’nde çalışan işçilerin yemek ücretini 55 TL’ye yükselttiklerini söyledi.

Başkan Aşgın, Çorum’a birlikte hizmet ettikleri belediye çalışanlarına yönelik yaptıkları iyileştirmelere bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak yemek ücretlerinde de güncelleme yaptıklarını ve yemek ücretlerini net 55 TL’ye yükselttikleri müjdesini verdi. Başkan Aşgın, “Cumhurbaşkanımız, bizim liderimiz. O’nunla beraber Türkiye’nin Yüzyılına 2023’e emin adımlarla yürüyoruz. Hamdolsun bu yürüyüşümüzde 2023’teki teveccühle de devam edecek. Son dönemdeki ekonomik gelişmeler neticesinde ek protokollerle iyileştirebileceğimiz ölçüde tüm işçilerimizin mali imkânlarını iyileştirmenin gayreti içinde olduk. İşçilerimizi de memnun edici iyileştirmeler yapmıştık. Hatta Eylül ayı içinde yaptığımız tekrar ek protokol ile personel şirketimizdeki işçilerimize 4.500 TL, daimi işçilerimize de 1.500 TL ilave ödeme yapmıştık.” diye konuştu.

İşçi maaşlarında iyileştirmeler adına belediye olarak büyük fedakârlıklar yaptıklarının altını çizen Aşgın, “Şuanda da bütün personel şirketimizdeki işçilerimiz ve daimi işçilerimiz olmak üzere yemek ücretlerini 55 TL’ye yükseltiyoruz. Bu da özellikle personel şirketimizdeki işçilerimizin maaşlarına 1000 TL katkı vermiş olacağız. Sözleşmemiz tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Hizmet İş İl Temsilcisi - Hak İş Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu da yaptığı konuşmada“Bu ekonomik sıkıntıda işçilerimizi bu sıkıntıdan kurtarmak için yemek parası başlığı altında bütün işçilerimizin yemek parası tabanını net 55 TL’ye çıkarttı. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanımıza sağolsun bizleri hiçbir zaman boş göndermedi. İşçilerimiz adına başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın’dan işçiye bir jest daha Başkan Aşgın’dan işçiye bir jest daha Başkan Aşgın’dan işçiye bir jest daha