Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu

20 Temmuz 2023 Perşembe

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Güngörmüler, Millet Bahçesi’nde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın misafiri oldu.

Geçtiğimiz hafta Çorum Belediyesi’nden evde bakım hizmeti alan yaşlıları konuk eden Başkan Aşgın bu kez de huzurevi sakinlerini ağırladı.  Güngörmüşlerle sohbet edip kahvaltı yapan Başkan Aşgın, “Hakkın rızası ve halkın duasını almak için çalışıyoruz” dedi.

Bu şehre emek veren güngörmüşlere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Aşgın “Bizim amacımız Hakk’ın rızasını kazanmak ve halkın duasını almaktır. Bizlere dualarıyla destek veren büyüklerimizden Allah razı olsun. Büyüklerimizi zaman zaman bu tür sosyal faaliyetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Huzurevi sakinleri de kendileri için düzenlenen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ettiler. Kahvaltıya katılan yaşlılar daha sonra Başkan Aşgın’ın sürdüğü golf aracı ile millet bahçesini gezdi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu Başkan Aşgın, huzurevi sakinleriyle kahvaltıda buluştu