21°C kapalı

21°C kapalı

Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu

20 Ekim 2023 Cuma

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarları ile birlikte 4 yılı aşkın süredir gece-gündüz Çorum için çalıştıklarını belirten Başkan Aşgın, kendisine yol arkadaşı olan mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

14 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle dün merkez mahalle ve köy muhtarları belediye başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etmişti. Başkan Aşgın bugün de merkez mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Başkan Aşgın “Her birinin samimiyet ve gayretlerine yakından şahit olduğumuz muhtarlarımızın şahsında tüm muhtarlarımızın gününü bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi.

“Bu şehrin hizmetkârıyız”

Muhtarlarla birlikte Çorum’a hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Aşgın “Biz hep birlikte bu şehrin hizmetkârıyız. Bütün samimiyetimizle muhtarlarımızın bize ilettiğiniz problemleri elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar koyduğumuz hedeflerin tamamına ulaştık. Hamdolsun iyi ki bu şehre hizmetkâr olmuşuz. Hemşehrilerimizle hasbıhal ettikçe çalışma heyecanımız daha da artıyor. Mübarek bir beldede mübarek insanlara hizmet ediyoruz.” dedi.

“ALİ olacağız demiştik”

Yaptıkları her işte, adalet, liyakat ve istişareye önem verdiklerine vurgu yapan başkan Aşgın “En büyük vaadimiz ALİ olmaktı. Seçim öncesinde, biz bu şehre hizmetkâr olursak ALİ olacağız demiştik.  Yaptığımız her işi, Adalet-Liyakat-İstişare ile yapacağımızı söyledik. Bu sözümüzü hamdolsun yaptığımız her işte yerine getirdik.” dedi.

“Hemşehrilerimiz bizi anladı”

Göreve geldiğimiz günden bu yana, klasik siyaset anlayışı yerine tevazu ve samimiyetle görev yaptıklarını ifade eden Başkan Aşgın “Bu millet acaba bizi anlar mı diye düşünüyorduk. Geldiğimiz noktada gördük ki hemşehrilerimiz bizi çok iyi anladı. Şehrimizde hangi sokak olursa olsun, vatandaşımızın gözlerindeki ışıltı, samimi ve sıcak yaklaşımları, bizleri kendi ailelerinden birisi gibi görmeleri beni çok mutlu ediyor.” diye konuştu.

Çorum halkı Başkan Aşgın’dan memnun

Seçim öncesinde AK Parti Genel Merkezi’nin Çorum’da yaptığı anketlerle ilgili de konuşan Başkan Aşgın, belediye çalışmalarıyla ilgili memnuniyetin anket sonuçlarına yansıdığının altını çizdi. Başkan Aşgın “AK Parti Genel Merkezi’nin Çorum’da en son yaptırdığı 3 anketin sonuçları ve diğer anketlerde de halkımızın desteğinin artarak devam ediyor olması beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Hemşehrilerimin beni doğru anlamış olmaları beni bahtiyar ediyor. Bu şehre hizmet etmek benim için büyük bir onur ve şereftir.” şeklinde konuştu.

Muhtarlar teşekkür etti

Toplantıda söz alan mahalle muhatları da mahalleleriyle ilgili bazı yeni taleplerde bulundu.  Çorum Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnun olduklarını ifade eden muhtarlar Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu Başkan Aşgın, muhtarlarla buluştu