22°C kapalı

22°C kapalı

Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi

24 Kasım 2022 Perşembe

Sanayi esnafı, Başkan Aşgın’dan Çorum Sanayi Sitesi’ne bağlantı yolu yapılmasını istemişti. Belediye, Çorum Sanayi Sitesi ile şehir merkezi ve Ankara yolu arasında bağlantıyı sağlayan 3 ayrı yolu tamamlayarak trafiğe açtı. Esnafın talebine üç bağlantı yolu yaparak cevap veren Başkan Aşgın, sanayi sitesine ulaşımı kolaylaştırdı.

Ayrıca sanayi sitesindeki yangınlara itfaiye ekiplerinin daha hızlı müdahale edebilmesi için sanayi müfrezesi kuruldu.  İtfaiye, sanayi müfrezesi ile yangın ihbarlarına 2.5 dakika gibi kısa bir sürede müdahale edebilir duruma geldi.

Esnafın sorunlarını çözen, istek ve taleplerini yerine getiren Çorum Belediyesi, Sanayi Mescidi’nin yapımına da destek verdi. Çorum Sanayi Sitesi’nde devam eden mescidin elektrik tesisatı ve dış cephesi Çorum Belediyesi tarafından yapılıyor.

Çorum Belediyesi ekipleri son olarak da geçtiğimiz ay Çorum Sanayi Sitesi 6. Cadde’yi yeniledi. 400 metre uzunluğa ve 17 metre genişliğe sahip Çorum Sanayi Sitesi 6. Cadde’nin önce zeminini güçlendiren Çorum Belediyesi, 9 bin 500 ton stabilize, 2 bin 500 ton mekanik ve bin 600 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR

Sanayi Sitesi’nde yapılan çalışmaları değerlendiren Çorum Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.  Sanayi müfrezesi ile yangına müdahale zamanının kısaldığını belirten Balaban, “Sanayi müfrezesi sayesinde herhangi bir yangında çok kısa bir sürede itfaiye ekibi geliyor.” dedi.   Yol çalışmalarından da memnun olduklarını dile getiren Balaban, “Tertemiz, süper yollarımız var. Ağaçlandırmasıyla, yeşil alanlarıyla da çok kıymetli çalışmalar yapıldı.  Sanayi Sitesi’ne gelen, burayı gören bunu görüyor. Türkiye genelinde böyle bir sanayi sitesi gerçekten çok nadir.” dedi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi Başkan Aşgın, Sanayi Esnafına Verdiği Sözleri Yerine Getirdi