9°C kapalı

9°C kapalı

BAŞKAN KÜLCÜ BUGÜN TV’DE ÇORUM’U ANLATTI

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Bugün TV kanalının her hafta yayınlanan Şehir Meydanı bu hafta Çorum`dan canlı yayın yaptı. Bugün TV`nin her hafta Cumartesi günü sat 20.00`de canlı olarak yayınladığı Şehir Meydanı programı bu hafta Çorum Anitta Otel`den yayınını yaptı. Sunuculuğunu Sami Altınkaya`nın yaptığı programın konukları Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇOSİAD Başkanı Bülent Onur, OKA Çorum Koordinatörü Özgür Yalçın oldu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye`nin yapacağı projeler hakkında geniş bilgiler verirken, Çorum ekonomisindeki gelişmeler ve sanayi hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Kentsel Dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Başkan Muzaffer Külcü, Kentsel Dönüşüm ile Çorum`u dünya şehri yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Kentlerin teknoloji gibi her geçen gün kendisini yenilemesi gerektiğini anlatan Muzaffer Külcü, “Bir dünya şehri olmak istiyorsanız dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak zorundasınız. Bu kentin Belediye Başkanı olarak rutin işlerle uğraşacak lüksümüz olamaz. Biz il yöneticileri olarak kentimizi kalkındırmak ve geliştirmek adına her gün yeni işler yapmak zorundayız. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüme önem veriyoruz. Dönüşüm ile Çorum`un vizyonu değişecek. Geniş bir meydan oluşacak. Çorum`u sadece ülkemizde değil dünya çapında adından söz ettiren bir kent haline getirme arzusu içindeyiz”; diye konuştu.

Çorum sanayisine önem verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Külcü, “Sanayicimizin her zaman yanındayız. Yerel anlamda verilmesi gereken her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Sanayi gelişirse, üretim olursa insanlarımız iş sahibi olur. İşsizlik oranı düşük olan kentlerde de yaşam daha rahat olur. Belediye Başkanı olarak sanayicimize belediyemizin imkanlarını açtık.”; diye konuştu.