BAŞKAN KÜLCÜ, COŞKUYLA KARŞILANDI

26 Eylül 2011 Pazartesi

Belediyemizin katkıları ile Arifegazili`de yapılmakta olan asfalt çalışmalarını incelemek amacıyla bölgeye giden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belde girişinde coşkuyla karşılandı.

Arifegazili Belediye Başkanı Hamza Yağmur, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından beldenin girişinde karşılanan Başkan Külcü, daha sonra Belediye Başkanlığı binasına geçerek vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çorum Belediyesi tarafından yeni alınan asfalt serme aracının çalıştığı yere giden Başkan Külcü ve beraberindekiler, burada da halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burada yaptığı konuşmada “işimizi geciktirmiş ve kendimizi özletmişiz. Program dahilinde Arifegazili Beldesi`nin yolları sathi kaplama yapılıyor. Beldenin girişini Ankara asfaltına kadar asfaltlayacağız.”; diyen Başkan Külcü, hizmeti yaparken önceliğin Çorum`da olduğunu ancak çevredeki belediyelerin de görmezden gelinemeyeceğini dile getirdi.

Belediye olarak her yıl 100 bin ton asfalt dökmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Külcü, ilk iki yıl içinde hedefin geçildiğini, 14 mahalle için taşınan sorumluluğu, Yörüklü, Arifegazili ve Demirşeyh için de taşıdıklarını anlattı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Arifegazili Beldesi`nde çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Arifegazili Belediye Başkanı, meclis üyeleriyle AK Parti’ye geçti
Milliyetçi Hareket Partisi`nden Arifegazili Belediye Bakanlığı`na seçilen Hamza Yağmur, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yaptığı ziyarette 7 meclis üyesi ile birlikte AK Parti’ye geçtiklerini ifade etti. Çorum Belediyesi’nin de katkılarıyla belde içerisinde 5 Kilometre uzunluğunda sathi kaplama yapıldığını belirten Başkan Yağmur, hizmetlerin devamının geleceğini vurguladı. “Gönül gönüle verdiğimiz sürece hizmet aksamayacak. Bundan sonra AK Partiliyiz. 7 meclis üyesi ile birlikte AK Parti`ye geçtik. Bundan sonra da burada hizmet vermeye devam edeceğiz”; dedi.