16°C parçalı bulutlu

16°C parçalı bulutlu

Başkan Külcü, Öğrencilerin heyecanını paylaştı.

8 Mart 2010 Pazartesi
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu`nun birinci sınıfı öğrencileri düzenledikleri okuma bayramı programı ile başarılarını ortaya koyarken, geleceğe yönelik hedeflerini ve mesleki tercihlerini de parodilerle sergilediler.

Okul salonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eşi Hatice Külcü, Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin ile çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleşen `1-B Sınıfı Okuma Bayramı`nda bir konuşma yapan Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okul Müdürü Tekin Çınar, okulunun, öğrencilerin yaptığı gösterileri beğeniyle izlediğini ve çok başarılı bulduğunu kaydederek, “Bize düşen görev bu cevherleri işlemektir. Elmasın bile işlenmezse cevherini gösteremediği gerçeğinden yola çıkarak insan da işlenebildiğinde büyük başarılar gösterebileceğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Bizim çocuklarımız başarılı, yeter ki onlara bu fırsatı verelim. Tabi bu okulumuzdaki çocuklar çok şanslı”; dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise çocukların eğitimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Gelecek nesillerimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Belediye olarak eğitim konusunda çok duyarlıyız ve okullarımızdan gelen taleplere gücümüz oranında destek vermeye çalışıyoruz”; diye konuştu.
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 1-B Sınıfı tarafından Sınıf Öğretmeni Ümmügülsüm Altınkeser yönetiminde hazırlanan okuma bayramı programı izleyenlerden tam not aldı.

Minik öğrencilerin hazırladığı skeç ve parodiler velileri güldürürken, okunan şiirler ile adeta mest oldular. Öğrencilerin performansı büyük ilgi görürken program sonunda minik öğrenciler dakikalarca alkışlandı.
Çocukların okuma belgeleri aileleri tarafından sevgi gösterileriyle verilirken, anne babalar, sahneye çıkan minikleri kamera ve fotoğraf makineleriyle görüntülemek için bir biriyle yarıştı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü minik öğrencileri tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.