BAŞKAN KÜLCÜ YAZIÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

13 Haziran 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Osmancık Caddesi ile Yazı çarşı esnafını ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.

AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ile esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyarette 12 Haziran`da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için vatandaşlardan AK Partiye destek olmalarını istedi.

Başkan Külcü`nün esnaf ziyareti sırasında yoldan geçen vatandaşlar da Külcü`ye yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Külcü kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun oldu.

AK Parti’nin hizmet hedefli bir parti olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü “AK Parti milletin partisidir. Türkiye’nin her tarafını şantiyeye çevirdik. Her tarafında büyük hizmetler yaptık. Türkiye her geçen gün kalkınan ekonomik anlamda ve sosyal anlamda hızla büyüyen bir ülke haline geldi.

Türkiye`nin başında gece gündüz hizmet için çalışan bir hükümet ile hizmet adamı Recep Tayyip Erdoğan var, AK kadrolar var. Dünyanın 16. büyük ekonomisi olduk. 30 milyar dolarlık ihracat 130 milyar dolara çıktı. Devletimizin kasası doldu. IMF’ye borcumuz neredeyse bitti. Yapacağız diyoruz yapıyoruz. 12 Haziran’da hizmetin devamı için Türkiye`nin AK Partiye ihtiyacı var. Hizmet için, Türkiye’yi kalkındırmaya devam etmek için AK Partiye destek olalım” diye konuştu.